Szavazás

A szavazás 2019-ben április 29-én reggel 8 órától kezdődik.

A versenyre nevezni itt lehet

1. Trosztel Adrienn

A vállalkozás neve
BabaKukk SzületésFotó

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél idősebb “haladó” vállalkozás

Trosztel Adrienn
Mivel foglalkozik a vállalkozásod?
Szülésfotósként A KISBABÁK SZÜLETÉSÉRŐL KÉSZÍTEK IGÉNYES FÉNYKÉPEKET. Az élet legnagyobb csodáját, életünk legemlékezetesebb pillanatait örökítem meg a családok számára, diszkrét jelenléttel a szülőszobán.
Ti megélitek, én megörökítem.

A vállalkozás székhelye:
Budapest

A vállalkozás honlapja/blogja:
www.babakukk.hu
Facebook.com/BabaKukk
Instagram.com/BabaKukk

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
Mit meg nem adnék, ha lenne néhány fényképem a gyermekeim születéséről!?! Az emlékek tompulnak, a kisbabám újszülött tekintetére is egyre halványabban emlékszem már.
A kórház csecsemős osztályán szoptattam a 2. kisbabámat, amikor megvilágosodtam, hogy születésfotókkal szeretném támogatni a hasonló családokat.
Pontosan 3 évvel ezelőtt érkezett az első szülésfotós felkérésem, egy pici lány érkezését vártuk. A telefon végül egy május végi hajnalon csörrent meg, és én izgatottan, lelkesen és hatalmas szeretettel a szívemben indultam útnak vidékre. EKKOR KATTINTOTTAM EL ÉLETEM 1. SZÜLETÉSFOTÓJÁT egy csodálatos otthon-vajúdásról.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Emlékszel, milyen volt a kisbabád 1 percesen? És 5 percesen? És fél órásan? Emlékszel a férjed meghatódott zokogására, amikor világra hoztad közös gyermeketeket?
Ezekről a pillanatokról készítek igényes fényképeket, örök emléket számotokra.
Elkísérlek fényképezőgépemmel életed legmeghatározóbb eseményére, a kisbabád születésére. Te teljes mértékig átadhatod magad az élménynek és az érzéseidnek, nem kell a telefon után kapkodnod. Sőt, az én fényképeimen még az újdonsült Apuka is szerepel, könnyek között meghatódva, hiszen ő is átélheti Veled együtt a Csodát.
SZÜLÉSFOTÓ SOROZATAIMBAN A TELJES SZÜLÉS-TÖRTÉNETEDET VISZONTLÁTHATOD, ÚJRA ÁTÉLHETED ÉS AKÁR 50 ÉV MÚLVA IS ELMERÜLHETSZ AZ EMLÉKBEN.

Miért érdemes rád szavazni?
Szavazatoddal a SZÜLETÉS csodáját és a CSALÁD értékét támogatod. Emlékképeim kapaszkodót nyújtanak a szülők számára a gyermeknevelés nehezebb időszakaiban is.
Szavazatoddal támogatod úttörő munkámat, mellyel hazánkban is népszerűvé teszem a szülésfotózás műfaját.
Szavazatoddal megerősíted a BIZALOM fontosságát. 0-24 órában arra vagyok berendezkedve, hogy ha Te vajúdó kismamaként bármikor felhívsz, akkor teljes lényemmel és figyelmemmel jelen legyek Veled és megörökítsem számodra mindazt a csodát, amit teljes lényeddel átélsz. Megható bizalom ez a családok részéről, melyet a fényképeim által okozott örömmel hálálok meg.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
Fiaim 8 és 5 évesek: Két különböző szülésélménnyel és személyiséggel ajándékoztak meg.

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
2 és 5,5 évesek voltak anno.

2. Bukai Zsófi

A vállalkozás neve
Egyedi pelenkatorta & Pelenkaszobrászat

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél idősebb “haladó” vállalkozás

Bukai ZsófiMivel foglalkozik a vállalkozásod?
Baba érkezésére, babalátogatóba, munkahelyi kismama búcsúztatóra, keresztelőre és egyéb jeles eseményekre készítek pelenkatortákat és pelenkából készült alkotásokat, egyedi elképzelések alapján. Emellett nászajándékba, születésnapra törölköző tortákat is készítek, munkáim megrendelést követően kérhetőek országos kiszállítással vagy személyesen átvehetőek a már másfél éve kezeim alatt működő monori Meggymag Bababoltban.

A vállalkozás székhelye:
Monor

A vállalkozás honlapja/blogja:
www.egyedipelenkatorta.hu
facebook.com/egyedipelenkatorta
instagram.com/egyedipelenkatorta.hu
pinterest.com/egyedipelenkatorta
www.egyedipelenkatorta.blogspot.hu
www.youtube.com/channel

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
Az általam vezetett Kft 2012-ben, a főiskola befejezése után indult, pelenkatorta készítéssel 6. éve foglalkozom, az országban elsőként kezdtem ezzel foglalkozni, egyediségemet, saját stílusjegyeimet azóta is igyekszem megőrizni. Mindig is vonzott a vállalkozói lét, minden pozitívumával és nehézségével együtt. Ez is egy szakma, folyamatos tanulást és fejlődést, fejlesztést igényel, de azáltal, hogy szeretem azt, amit csinálok, folyamatosan van miből erőt és motivációt meríteni akkor is, amikor időnként akadályokba, nehézségekbe ütköznék. A pelenkatorta készítés számomra abszolút szerelem-munka, az alkotás által nemcsak adok, hanem én magam is kapok, töltődöm általa.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Ha egy ismerősünknél új családtag érkezik és szeretnénk hasznos, mégis egyedi ajándékkal kedveskedni nekik, ami illik az alkalomhoz, a PELENKATORTA praktikus ajándék egyedi csomagolásban. Babalátogatóba, keresztelőre, tejfakasztó bulira, babaváró buliba tökéletes ajándék, vagy ha kismamának kerestek ajándékot munkahelyi búcsúztatóra, a kicsi első-második születésnapját ünneplitek, esetleg esküvőre keresel különleges, kreatív, egyedi, szép és hasznos ajándékot. A pelenkatorta nem ehető -ez nem mindenkinek egyértelmű-, eldobható pelenkából készül, igény szerint tetszőleges kiegészítőkkel ízlésesen összeállítva, díszítve. Kérhető egyedi torta törölközőkből és egyéb alapanyagokból is, ha valaki pedig egyedi, vicces, és talán kicsit extrém ajándékot keres, akkor azt hiszem, a WC papír torta tökéletes választás lesz számára. Célom, hogy kortól, nemtől függetlenül tudjak olyan egyedi ajándékkal szolgálni, amely nem tömegtermék és amivel garantált lesz a siker.
A hagyományos tortaforma mellett számos formatorta is készült már pelenkából, például babakocsi, motor, pillangó, hóember, kastély, óriás borosüveg, kamion, hajó kormánykerék és még sorolhatnám.. 🙂

Miért érdemes rád szavazni?
Úgy gondolom, hogy ez a verseny egy szuper lehetőség minden vállalkozó édesanya számára. A pelenkatorta készítés mellett másfél éve egyengetem a monori Meggymag Bababolt sorsát, a két tevékenység nálam abszolút kiegészíti, alátámasztja és támogatja egymást, folyamatos fejlődésre és fejlesztésre ösztönöz. Több év kitartó munka eredményeként valóra vált egy álmom, a hónapban elkészült az általam megálmodott Pelenkatorta dalom is, mely most debütál, egy nagy mérföldkő és önmegvalósítás az életemben. Egy abszolút megerősítő példa arra, hogy hogyan kapcsolódhat össze a munka és az énidő… A versenyen idén indulok utoljára. Az előző két évben a nekem szavazott bizalomnak köszönhetően a döntőben lehetőséget kaptam az Üzletanyu konferencián egy-egy 5 perces személyes bemutatkozásra, amely rengeteget jelentett számomra. Több vállalkozó anyukával ezáltal ismerkedhettem meg és azon felül, hogy azóta is együtt ötletelünk és dolgozunk, egy nagyon erős, összetartó, baráti társaság alakulhatott ki. Az elmúlt években úgy gondolom, hogy a vállalkozásom és én is nagy változásokon mentünk keresztül és ugyan bőven van még hova fejlődni, de munka terén úgy érzem: MEGÉRKEZTEM, a helyemen vagyok! Azt hiszem a vállalkozásában ennél többet nem is kívánhat az ember. Örömmel számolnék be a tapasztalataimról, ha lehetőséget kapok rá. Bízom abban, hogy a történetemmel motiválni tudnék több vállalkozó anyukát is, talán hozzátehetnék néhány értékes gondolatot a mindennapjaikhoz. Köszönöm, ha a sok csodálatos vállalkozó anyuka között engem is támogattok a döntőbe jutásban! ” Az egyedi pelenkatorta legyen veletek!”

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
Egy kislányom van, Lora, májusban lesz 3 és fél éves.

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
Még nem született meg a kislányom, amikor a vállalkozást indítottam.

3. Krisztián Anikó

A vállalkozás neve
MYLIFEBOX

Melyik kategóriában nevezel?
45 éves kor után indított vállalkozás

Krisztián AnikóMivel foglalkozik a vállalkozásod?
Egyéni vállalkozóként féldrágakő ékszerek, meditációs eszközök árusítását végzem az általam készített webáruházban. A MYLIFEBOX márka keretén belül később bővíteni tervezem a termékkört, más célcsoport számára is, pl. kisállat tulajdonosok.

A vállalkozás székhelye:
Budapest

A vállalkozás honlapja/blogja:
www.mylifebox.hu
facebook.com/mylifebox.hu
instagram.com/mylifebox.hu

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
2018 novemberében váltottam ki a vállalkozói engedélyt, bár már nagyon régóta tervezem, hogy a főállásom mellett egy mellékszálat is felépítsek, ami anyagilag is támogat, illetve kiteljesedést nyújt. Az ezoterikus vonal érdekel, ezért döntöttem a kristályok értékesítése mellett. Már nincs túl sok idő a nyugdíjig, úgy érzem, hogy még ebben a néhány évben fel tudok építeni egy jól működő vállalkozást, ami később is biztos alapot nyújt számomra.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Szeretném megmutatni vásárlóimnak, hogy lehetőségük van természetes módszerekkel, a kristályok energiáját használva jobb életminőséget teremteni maguknak. Nemcsak az egészségüket, életkörülményeiket is befolyásolhatja a kövek ereje.

Miért érdemes rád szavazni?
Úgy gondolom, hogy akik már tagjai a Mylifebox közösségnek (“Öngyógyítás kristályokkal” Facebook csoport) tudják, hogy segíteni szeretnék valamennyiüknek egy jobb élet eléréséhez, tanácsokkal látom el az érdeklődőket, miként használják mindennapjaikban a gyógyító kristályok energiáját.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
Két gyermekem van, fiam 16 éves, lányom 13.

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
16, 13.

4. Fabini Piroska

A vállalkozás neve
Videómarketing Műhely

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél idősebb “haladó” vállalkozás

Fabini PiroskaMivel foglalkozik a vállalkozásod?
Videózással és videómarketinggel.

A vállalkozás székhelye:
Budapest

A vállalkozás honlapja/blogja:
videomarketingmuhely.hu
instagram.com/videomarketing_muhely
facebook.com/VideomarketingMuhely
www.youtube.com/channel

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
Dokumentumfilmekkel, videóriportokkal és újságírással foglalkoztam korábban, majd egy idő után egyre nagyobb lett az igény az online felületeken megjelenő videók készítésére is. Médiaszakos hallgatók gyakorlati oktatásával hosszabb ideje foglalkoztam, és miután az online felületekre való videókészítéssel kapcsolatban nagyon sok kérdés érkezett hozzám mindenfelől, ezért kézenfekvő volt a tapasztalataimat online tanfolyamok keretében átadni.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
A Videómarketing Műhely a videózáshoz vállalkozói szemlélettel közelít, így nem csak az egyszerű eszközökkel való videókészítés kérdéseit veszi át az alapoktól, hanem arra is megtanítja a résztvevőket, hogy az elkészült videóikat hogyan tudják a saját social média és egyéb felületeiken, a kijelölt céljuk érdekében a leghatékonyabban, és mégis a saját márkájukhoz, személyiségükhöz hűen felhasználni.

Miért érdemes rád szavazni?
Szavazz rám, mert ezáltal segítesz abban, hogy a vállalkozások növekedését segítő ingyenes tájékoztató videóanyagaink eljuthassanak azokhoz, akiknek szükségük van rá.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
4 gyermekem van: 15, 17, 22 és 24 évesek.

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
2 éves volt a legnagyobb, +1 a pocakomban.

5. Temesvári Zsuzsanna

A vállalkozás neve
Windling Consulting

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél idősebb “haladó” vállalkozás

Temesvári ZsuzsannaMivel foglalkozik a vállalkozásod?
Online marketinggel és márka építéssel foglalkozunk.

A vállalkozás székhelye:
Budapest

A vállalkozás honlapja/blogja:
windlingconsulting.com
facebook.com/windlingconsulting

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
5 évvel ezelőtt szabadúszóként kezdtem el közösségi média marketinggel foglalkozni, és az ismerettségi körömből egyre több ügyfél lett. Amikor megfogant a kisbabám, akkor döntöttem el, hogy keretet szeretnék adni a dolognak és kezdtem el vállalkozni és építeni a márkámat, illetve bővíteni a csapatot.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Márkát építünk a közösségi média segítségével. Szakmailag vezetjük az ügyfelet, segítünk kialakítani a kommunikációját és elérni a számára legmegfeleőbb potenciális vásárlókat.

Miért érdemes rád szavazni?
A családom mellett a szenvedélyem a céggel kapcsolatos feladataim. Direkt nem munkaként fogalmazom meg, mert nem is annak élem meg. Minden percét élvezem, amikor része lehetek valakinek az álmának a megvalósításában. Úgy gondolom, ha egy anya meg tudja élni önmagát a családon kívül is, akkor az a család boldogságát is szolgálja.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
1, 9 hónapos

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
0, terhes voltam éppen

6. Zenkó Márta

A vállalkozás neve
Csillagfestés

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél idősebb “haladó” vállalkozás

Zenkó MártaMivel foglalkozik a vállalkozásod?
A Csillagfestés egy olyan mennyezeti dekoráció, ami amellett, hogy különleges látványt teremt a sötét szobában, teret biztosít a minőségi idő eltöltéséhez is.

A vállalkozás székhelye:
Budapest

A vállalkozás honlapja/blogja:
www.zenaart.hu
facebook.com/csillagfestes
instagram.com/csillagfestes
pinterest.com/swedishartandde/zenart

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
Több éve dolgozom festőként, de ez a speciális ág a gyermekem születésével lett erősebb 2 éve.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Pszichológusok véleménye, valamint a visszajelzések alapján sok esetben segíti és támogatja az alvást kortól függetlenül, ugyanakkor a gyerekeknél ez kiemelt fontosságú. A sötétben azzal, hogy a valódi csillagos égbolt látványa tárul elénk, csökken a félelemérzet is.

Miért érdemes rád szavazni?
Amikor elkészül egy szoba én valójában nem a festést “adom” át, hanem attól a pillanattól fogva egy olyan “csoda-világot”, ami által rengeteg élmény születik. Pillanatokat, amikor mesék szövődnek alatta, beszélgetéseket, amik oldják egy adott nap esetleges feszültségét, minőségi időt.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
Egy kisfiam van, ő idén nyár végén lesz 3 éves.

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
Akkor még nem született meg a kisfiam.

7. Miller-Ferjentsik Viola

A vállalkozás neve
SzóKiMondóka

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél idősebb “haladó” vállalkozás

Miller-Ferjentsik Viola Mivel foglalkozik a vállalkozásod?
Készségfejlesztő játékok és mesekönyvek gyártása és forgalmazása.

A vállalkozás székhelye:
Kistarcsa

A vállalkozás honlapja/blogja:
szokimondoka.hu
facebook.com/szokimondoka
instagram.com/szokimondoka
pinterest.com/szokimondoka
www.youtube.com/channel

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
Saját gyermekemnek alkottam meg a SzóKiMondóka prototípusát, anyanyelvi fejlesztése céljából. Hiánypótló céllal, mert nem találtam hasonló eszközöket. Másoknak is odaadtam, akik meggyőztek, hogy valósítsam meg professzionális keretek közt is.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
A SzóKiMondóka segít a gyerekek beszédfejlődésében, önbizalmuk kialakításában, olvasóvá nevelésében. A szülőknek olyan eszközt ad a kezükbe, amivel nap mint nap tudnak foglalkozni gyermekeikkel, és nem únják meg. A gyerekek maguk veszik elő játékainkat, a szülők pedig büszkén mondják, hogy kicsijük mennyit tanult és fejlődött.

Miért érdemes rád szavazni?
Mert remek termékeinket nagyon kevesen ismerik, így szükségünk van a támogatásodra!

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
3, akik most 7, 8 és 10 évesek

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
4, 2, 1

8. Harmati-Nagy Brigitta

A vállalkozás neve
elkeltem.hu

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél fiatalabb kezdő vállalkozás

Harmati-Nagy BrigittaMivel foglalkozik a vállalkozásod?
Esküvőszervezéssel kapcsolatos tudástár, esküvői blog és szolgáltató ajánlás

A vállalkozás székhelye:
Veszprém

A vállalkozás honlapja/blogja:
elkeltem.hu
facebook.com/elkeltem
pinterest.com/elkeltem

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
A vállalkozás éppen ebben a hónapban indul el. Szerettem volna saját lábra állni, megmutatni, hogy anyaként mi mindenre vagyok még képes, és szerettem volna olyan dolgot csinálni, amihez értek és szeretem is egyben.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Komplett esküvő szervezési tudástárral rendelkezem, mely minden tényleg valós és hasznos információt tartalmaz a szervezésről, emellett szolgáltató ajánlásokkal is készülünk.

Miért érdemes rád szavazni?
Olyan komplett tudástárat nyújtunk Neked az esküvőszervezéssel kapcsolatban, ahol egy helyen minden segítség a rendelkezésedre áll, a kezdetektől a boldogító Igen-ig. Lépésről lépésre tudsz végigmenni a szervezés pontjain, stressz és aggodalom nélkül tervezheted meg az esküvődet, hogy a Nagy Nap tényleg tökéletes legyen.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
egy 5 éves gyermekem van

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
5

9. Majorné Perger Ági

A vállalkozás neve
Magyar Tanoda – Gorey

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél fiatalabb kezdő vállalkozás

Majorné Perger ÁgiMivel foglalkozik a vállalkozásod?
Külföldön élő magyar gyerekeket tanítok magyarul írni – olvasni, igyekszem megismertetni velük a magyar néphagyományokat, fejleszteni anyanyelvi tudásukat.

A vállalkozás székhelye:
Gorey – Írország

A vállalkozás honlapja/blogja:
happyislet.blogspot.com
pinterest.ie/agnesmajorneper

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
10 éve élünk külföldön. Tanítóként és édesanyaként is fontos volt számomra az anyanyelvi nevelés- és fejlesztés még idegennyelvi környezetben is. Fontosnak tartom, hogy gyermekeink még akkor is ismerkedjenek meg a magyar nyelvvel, ha már külföldön születtek, hiszen ez egy csodálatos ajándék számukra.
5 éve költözés miatt elszakadtunk a korábban kialakult magyar közösségtől, s az elmúlt évben felmerült a környéken lakó szülőkben, hogy kiscsoportos oktatás keretén belül elinduljon a tanoda.
Közben a két kisebb gyermekem is óvodás, iskolás korba ért, náluk is egyértelmű volt, hogy a saját módszereim alapján, rájuk szabva, a legjobb tudásom szerint vezessem be őket ebbe a kalandba. Így közvetlen visszajelzést kapok, és a továbbiakban még nagyobb lendületet, hogy folytassam a munkát, hiszen szépen olvasnak, akcentus nélkül kommunikálnak az anyanyelvükön is.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Magyar nyelven tanítok írást, olvasást, külföldön élő magyar vagy magyar származású gyerekeknek. Játékos és hagyományos módszereket ötvözök a tanítás során, hogy minél hatékonyabban tudjam átadni az ismereteket.
Mozgásos mondókák, gyermekdalok, bábjátékok, drámajátékok segítségével igyekszem többoldalról fejleszteni a gyermekeket.
A kreatív tevékenységek során pedig bemutatni nekik a magyar néphagyományokat, ünnepeket és alkalmazni különféle technikákat, hogy megmaradjon és növekedjen bennük az igény arra, hogy őrizzék meg magyarságuk magocskáit.

Miért érdemes rád szavazni?
Lelkesedésem és kreativitásom még nagyobb szárnyakat kapna a sikertől.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
3 gyermekem van: Helka (5), Peti (8), Gábor (17)

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
4, 7, 16

10. Dr. Asbóth Hedvig

A vállalkozás neve
Dr, Asbóth Hedvig és Paktum Mediátor Iroda

Melyik kategóriában nevezel?
45 éves kor után indított vállalkozás

Dr. Asbóth HedvigMivel foglalkozik a vállalkozásod?
A vállalkozásom én magam vagyok, mint igazságügyi mediátor, life és business coach, valamint párkapcsolati tanácsadó. E mellett legkisebb gyermekem röpi csapatában a meccsek előtt felkészítem a lányokat, utána pedig átbeszéljük, kinek, hogy sikerült, mindezt pro bono tevékenységként. Tréningjeimet most készítem elő, melyek első sorban önismeretről, és a párkapcsolat jobbá tételéről szólnak.

A vállalkozás székhelye:
Budapest

A vállalkozás honlapja/blogja:
www.pmiroda.hu
www.paktummediatoriroda.hu
facebook.com/PaktumMediatorIroda

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
Több éve dolgoztam multinál, mikor rájöttem, hogy nem akarom már azoknak az embereknek a szekerét húzni, akik semmibe veszik az értékes kollégákat. 50 évesen tudtam, hogy senki nem fog utánam két kézzel kapkodni, ezért úgy döntöttem, elkezdek valami mást. Így lettem igazságügyi mediátor. Nagyon tetszett ez a szakma, de rájöttem, hogy ebből ma itthon csak pár ember tud megélni. Azt is tapasztaltam, hogy egy bontóper előtt még egyáltalán nem biztos, hogy mindkét fél válni szeretne, ezért lettem párkapcsolati tanácsadó is. Ehhez hiteles alapot ad több évtizedes házasságom, mely még mindig boldog  Erre büszke is vagyok! Akkor már jött hozzám pár ember, de egyedül. Ehhez megtanultam a life coachingot is:) Tudtam, éreztem, hogy ez az én utam. A hab a tortára pedig a business coaching volt. Ezután hoztuk meg férjemmel azt a nagy döntést, hogy ott hagyom a fix fizetést, ott hagyom a multit, és ugrok egyet az ismeretlenbe. Nagy döntés volt! 54 évesen, 2018. szeptemberében elkezdtem új életemet! Bizony még mindig vannak bennem bizonytalanságok, de imádom a munkámat! Imádom, mikor ügyfelem szemében felcsillan a felismerés, igen, tudom, hogy hogyan tovább. Mikor pár mondatban az üléseket követően megköszöni nekem felismerését, hogy már sokkal könnyebb az élete! Igen, ezért érdemes dolgozni! Nekem már a hobbim a hivatásom! Már csak sok-sok ügyfél kell hozzá, hogy mindez az anyagi biztonságot is megteremtse, de tudom, hiszem, hogy ez meglesz.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Igazságügyi mediátorként 1-2 ülés során a felek tudnak olyan egyezséget hozni, amin korábban hónapokat vitatkoztak. Párkapcsolati tanácsadóként sokszor már az segít, ha mindenki elmondhatja azt, ami benne van, és úgy, hogy a másik nem szól bele. Ha tényleg meg akarják menteni kapcsolatukat, őszintén, pár változtatással és sok munkával, vissza tudják hozni a szeretetet. Life coachként hozzájárulok ahhoz, hogy tudatosabban és boldogabban élhesse ügyfelem az életét. Business coachként pedig a munkahelyi környezet feszültségmentesebb megélésében, vezetői kompetenciák fejlesztésében segítek.

Miért érdemes rád szavazni?
Példát szeretnék mutatni az 50 év felettieknek abban, hogy vedd kezedbe a sorsod, légy pozitív, nagyon pozitív, és ha megtaláltad azt, ami a te utad, vállald fel a változást.
Annyit letettünk már az életben, több évtizednyi munka, alkalmazkodás, gyereknevelés, hogy végre merjük élvezni azt, amiért élünk!
Tény, hogy nehéz, de kitartással, erővel, és hittel, hogy jót teszel másoknak, és ezáltal magadnak is, meg tudod csinálni! Merj boldog lenni! Fantasztikus érzés, én már tudom! Kövess, mert megéri!

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
3 gyermekem van, Bettina 27 éves, Máté 24, Liza 16 éves lesz

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
Bettina 26 éves, Máté 23 éves, Liza 15 éves

11. Bányai Fanni

A vállalkozás neve
funny Deutsch

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél fiatalabb kezdő vállalkozás

Bányai FanniMivel foglalkozik a vállalkozásod?
A német nyelvet szeretném megszerettetni a tanulóimmal, és különféle tanulási módszerekkel segíteni a tanulásukat. Jelenleg online videókkal, legközelebb egy rap-pel fogok megjelenni. 🙂

A vállalkozás székhelye:
Szeged

A vállalkozás honlapja/blogja:
www.funny-deutsch.hu
facebook.com/Funny-Deutsch

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
2018 októberétől bérelek egy kis irodát, amit azóta is csinosítgatok. Szerettem volna megvalósítani az álmomat, hogy úgy tanítom a németet, ahogy én szeretem, a saját módszereimmel, amik tudom, hogy segítenek a tanulóimnak, és közben nem unják szét magukat. 🙂 Egyszerűen szeretném megváltoztatni az emberek hozzáállását ehhez a nyelvhez, azt a közvélekedést, hogy a német unalmas, nehéz és ronda. A Facebook oldal indulásával pedig az online térben is megtalálható vagyok, és videókat is csinálok. Egyelőre nem túl sokat, mert csak spontán szeretek videót forgatni, de ez a minőségre rányomja a bélyegét. Nem mellesleg május végén tervezem az e-könyvem kiadását, nagyon izgalmas ez az egész!

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Aki hozzám jár németre, annak megmutatom, hogy milyen is valójában a nyelv: nem is olyan nehéz, sőt vicces és szép is lehet egyszerre! Segítek abban is, hogy könnyebben tanuljon az illető, ugyanis tanulásmódszertanból is felkészülten várom. Csakis kreatívan, és játékos feladatok segítségével tanulunk, gyakorlunk, és természetesen a beszéd, hallgatás és írás is mind fókuszba kerülnek egy-egy órán.

Miért érdemes rád szavazni?
Magyar viszonylatban nem ismerek senkit (az internetről), aki humorral állna a német-tanításhoz, mindamellett, hogy képzett tanár. Szeretem a németet, szeretem a tanulóimat, imádom a munkámat, és a kreatívkodást! Szavazzatok rám, hiszen egyre több online tartalmat gyártok, ami által az otthoni német-tanulást is tudom támogatni. Így, aki gyerek(ek) mellől tanulna, könnyebb dolga lenne. Sőt, korábban terveztem baba-mama németet is, ami így talán megvalósulhatna. 🙂

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
Egy gyönyörű két éves kisfiam van.

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
1,5

12. Győrfi-Erdélyi Veronika

A vállalkozás neve
Picivilág

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél idősebb “haladó” vállalkozás

Győrfi-Erdélyi VeronikaMivel foglalkozik a vállalkozásod?
2017. novemberében indult a Picivilág oldala, ahol egyedi kézműves termékeket találsz babádnak, gyermekednek. Olyan alkotókkal találkozhatsz, akik szívüket-lelküket beleteszik a saját termékeikbe, ezáltal minden alkotásnak egyedi története van. Picivilágon jelenleg több mint 20 kisvállalkozás, több mint 500 eredeti, egyedi és prémium termékét kínálja, melyek közül sok csak itt elérhető. A Picivilág egyedülálló lehetőséget kínál a kreatív alkotóknak, designereknek, akik egyedül küzdenek a nagy multik ellen. Ehhez kínálunk segítséget, hogy egy helyen elérhetőek legyen a termékeik és a célközönség.

A vállalkozás székhelye:
Budapest

A vállalkozás honlapja/blogja:
www.picivilag.hu
facebook.com/picivilag
instagram.com/picivilag

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
Másfél éve indult útjára a Picivilág. Szokásos történet. Multinál dolgoztam, elég magas beosztásban, rengeteg pénzért. A saját utamat szeretném járni és nem mellesleg segíteni a magyar kézművesek táborát.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Elsőkörben a magyar anyukáknak segít a Picivilág oldala. Egy helyen megtalálja a magyar kézművesek termékeit, amik csak babáknak és anyukáknak szól. Célpiac mindenképpen ők. A másik és talán a legfontosabb, hogy egy jó kézműves csapat alakult ki ezalatt a másfél év alatt, akik segítik egymást, tanácsot adnak egymásnak. Mondhatom, hogy baratságok születtek a Picivilág által.

Miért érdemes rád szavazni?
Köszönünk előre is minden szavazatot, amivel nem csak a Picivilágot támogatod, hanem ezáltal az alkotók is előtérbe kerülnek, mert nélkülük ez az oldal nem jöhetett volna létre.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
2 gyermekünk van. Az idősebb 5 éves, a kisebbik 3. Nincs két év a két gyerkőc között és természetesen fiúk.

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
1,5 és 3,5 évesek

13. Fürész-Mayernik Melinda

A vállalkozás neve
Angol Kalauz – Kisgyermekkori angol nyelvi nevelés

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél idősebb “haladó” vállalkozás

Fürész-Mayernik MelindaMivel foglalkozik a vállalkozásod?
Játékos angol nyelvi fejlesztéshez, a kétnyelvű neveléshez, a korai nyelvoktatáshoz ad segítséget egy komplex rendszerben kisgyerekes szülőknek és pedagógusoknak az Oktatási Hivatal által akkreditált pedagógus-képzéssel, módszertani kiadványokkal, közösséggel (klubtagság), országos foglalkozásvezetői hálózattal (ölbeli babaangol és ovisangol foglalkozások) kifejezetten a magyar családok igényeire szabva.

A vállalkozás székhelye:
Mór

A vállalkozás honlapja/blogja:
www.angolkalauz.hu
oktatas.angolkalauz.hu
facebook.com/angolkalauz

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
A játékos angolozás mindig közel állt hozzám, matematika-angol szakos tanítóként igyekeztem az óráimon a szórakoztató és élvezetes módszereket használni és már akkor tudtam, hogy a saját gyermekeimet magyarul és angolul is fogom nevelni, mert sajnos az iskolában már csak tanulni lesz lehetőségük a nyelvet, és ez teljesen más, hiszen látom, hogy az intézményes keretek között már nincs idő játékra, ami pedig alapvető szükséglete a gyerekeknek. A vállalkozás a gyerekeimmel együtt fejlődik, növekszik, amikor Míra megszületett és belevágtunk a kétnyelvű nevelésbe elindítottam a blogot, hogy megosszam a mindennapi angolos élményeinket, tapasztalatainkat és nehézségeinket illetve a Mírával egyidős babáknak tartottam babaangol foglalkozásokat, amik egyre nagyobb népszerűségnek örvendtek. Az évek során egy igazi közösség, egy keménymag alakult ki mind a személyesen hozzám járó Anyukákkal, mind azokkal, akikkel online tartottuk a kapcsolatot, kölcsönösen segítjük egymást és megoszthatjuk az élményeinket. Egyre több foglalkozásvezető, óvónő és nyelvtanár csatlakozik a programhoz egy szakmai közösséget alkotva, most már védjegyes programként, akkreditált képzésként működve.
Az Angol Kalauz program célja, küldetése egy olyan társadalami szerepvállalás, illetve a kétnyelvű nevelés iránt elkötelezett szülőknek szánt mozgalom és közösség építése, amely biztosítja gyermekeink számára, hogy szórakozva, élményeken keresztül ismerkedhessenek az angol nyelvvel – akár már babakortól, a szülővel, biztonságos közegben, ölbeli játékokkal, ahogyan az anyanyelvet is elsajátítják, hogy szívesen és gátlások nélkül beszéljenek majd felnőttként angolul, hiszen a korai évek meghatározók és szülőként, illetve pedagógusként van lehetőségünk rengeteget tenni annak érdekében, hogy gyermekeink számára a nyelvtananulás ne szenvedés legyen, hanem a kommunikáció eszköze.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Ha a játékosság útján úgy szívhatja magába a tudást a gyermekem, mint a szivacs, akkor miért ne választanám ezt a magolás helyett? Melinda módszere sokat segít, hogy gyermekeink ne járjanak úgy a nyelvtanulással, mint mi annak idején az orosszal.” (G. Anikó) – Úgy gondolom ebben a véleményben, benne van a lényeg.
Ahogy az anyagaiknkban is hirdetjük: Mondókázz angolul gyermekeddel otthon vagy foglalkozásainkon országszerte! Hiszen az Angol Kalauz program egy mondókás-dalos ölbeli program (melynek alapja könyvem, melyet a British Council Családi angol programja és Vida Ágnes is ajánl), a kommunikáció alapú játékos nyelvelsajátítás, a kötődő nevelésen alapuló szülő-gyermek kapcsolat, így maximálisan támogatja a szülőket gyermekeik angol nyelvi fejlesztésében, legyenek ők akármilyen nyelvi szinten.
A vállalkozás segíti egyrészt a szülőket a játékos otthoni angolozásban, másrészt a megújulni vágyó pedagógusokat, akik szakmai repertoárjukat szeretnék bővíteni, frissíteni, ezzel is egy szakmai közösséget alkotva melynek alapja a tudásmegosztás. Programunkat pedig az Oktatási Hivatal is akkreditálta 2018-ban.
Jelenleg a program ezeken a területeken nyújt támogatást:
– Babaangol és ovisangol foglalkozások
– Mondókás, dalos videók, angol anyanyelvi hanganyagok
– Digitális segédanyagok, tematikus játékcsomagok a játékos angolozáshoz
– Angol nyelvű gyerekkönyvek, kiegészítők az angol foglalkozások színesítéséhez
– (Online) tanfolyamok szülőknek
– Klubtagság
– Módszertani kiadványok, segédanyagok
– Akkreditált módszertani képzések, műhelymunkák pedagógusoknak.

Miért érdemes rád szavazni?
A nyelvtudás érték, és nyelvet beszélni fontos kompetencia a mai világban (habár sajnos Magyarországon nagyon kevesen vannak e képesség birtokában). Mi hiszünk abban, hogy a korai kezdéssel szülőként és pedagógusként tehetünk gyermekeink jövőjéért és úgy gondolom, hogy ez olyan társadalmi szerepvállalás, illetve egy közös cél, amihez jó tartozni és együtt tenni érte.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
Két gyermekem van, Míra októberben lesz 6 éves, Balázs májusban 3.

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
A nagyobbik gyermekem nem volt még 1 éves.

14. Ulrichné Heblinger Nikolett

A vállalkozás neve
Nika Fittlife

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél fiatalabb kezdő vállalkozás

Ulrichné Heblinger NikolettMivel foglalkozik a vállalkozásod?
Életmód- és táplálkozási tanácsadással foglalkozom. Próbálom egészségtudatosságra nevelni a hozzám fordulókat.

A vállalkozás székhelye:
Hárskút

A vállalkozás honlapja/blogja:
www.nika-fittlife.hu
facebook.com/nika.fittlife
instagram.com/nika_fittlife

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
Az indulást én 2015-re tenném, mert akkor fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék segíteni az embereknek, szeretném, hogy a hozzám hasonló problémákkal küzdők már könnyebben megbirkózzanak az eléjük hárult akadályokkal. Ezért indítottam az egészséges életmód témakörben blogot, akkor még Vitalifeblog néven.
Majd kezdett szépen körvonalazódni, hogy mit is szeretnék. Sorban kaptam a pozitív visszajelzéseket, ez még inkább fellelkesített, így újra visszaültem az egyetemi padokba, de immár azt tanulva, amit tényleg szeretek, így lettem dietetikus tanonc.
2018. májusában pedig már hivatalos keretek közt, egyéni vállalkozóként segítek az embereknek személyre szabott tanácsokkal.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Az egészséges életmód alapjaira tanítom meg őket, hogy megismerjék a szervezetük működését, ezáltal képesek legyenek tudatosan és egészségesen étkezni. Nem csak a fogyásban segítek, hanem egy komplex, tartható és élvezhető életmódprogramot kínálok. Hivatásomnak és küldetésemnek tekintem, hogy inspiráljam és motiváljam az embereket, hisz a legfontosabb, hogy figyeljünk magunkra és az egészségünkre. Boldog vagyok és jól eső érzéssel tölt el, mikor kapom a visszajelzéseket a pozitív változásokról.

Miért érdemes rád szavazni?
Egyszerűen szenvedélyemmé vált a hivatásom, az, amit képviselek, és ez úgy gondolom meg is mutatkozik abban, ahogyan az emberekhez viszonyulok. Szeretnék minél több embernek segíteni, hogy életminőségük, egészségi állapotok és alakjuk jelentősen javulhasson. Úgy érzem ez az én utam… A visszajelzések alapján pedig nagyon szeretik a Vendégeim a táplálkozási és életmód programjaimat, és csodálatos eredmények születnek az együttműködéseink alatt.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
Két gyermekem van, egy 4 éves kisfiú és egy 20 hónapos kislány.

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
3 és 1 évesek

15. Babati Bernadett

A vállalkozás neve
Zafír az egészséges láb műhelye

Melyik kategóriában nevezel?
45 éves kor után indított vállalkozás

Babati BernadettMivel foglalkozik a vállalkozásod?
Esztétikai pedikűr, klasszikus manikűr és szeretnék gyógypedikűrrel és láb masszázzsal tovább fejlődni.

A vállalkozás székhelye:
Zalaegerszeg – Kertváros

A vállalkozás honlapja/blogja:
facebook.com/Bettyzafirpedikur

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
Budapestről “”elvált”” anyukaként vissza költöztem Zalaegerszegre a szülővárosomba, kislányommal (7 éves volt) igaz csak pár barátom van már itt, de azt gondoltam,hogy kisvárosba lehet a gyermekemnek és nekem is jobbak lesznek az esélyeim… Adrikának a kislányomnak úgy látom jobb a kisváros, nekem viszont munka szempontjából nem kedvezett. 3 szakmába voltam otthon, irodai asszisztens, eladó ami az eredeti szakmám és a “”szerelmem”” a szociális-munka. Az utóbbit már nem szerettem volna a gyermek születése után csinálni, hisz a hajléktalanoktól bármit hazavihettem volna … a kereskedelem már sajnos nem a régi ..ezt a fajta személéltett amit a nagy multik képviselnek nem éreztem magaménak… Maradt az irodai munka ahova csak közpogiba kerültem be vagy fel sem vettek .. a közpogiba több ígéret ellenére is csak közpogis maradhattam ami egyre kevesebb fizetéssel is járt .. Maradt még egyetlen egy utam a gépsor mellé beülni .. Így a kislányomat aki enyhe oxigén hiányossággal született magára kellet volna hagynom néha estékre, nappalokra.. sem város ismerete sem ismerős nem volt akihez mehetett volna, így nagy elkeseredésembe bementem a munkaügyre ahol több lehetőség közül választhattam az átképzések kapcsán, majd egy két év hezitálás és ujj tördelés és többszöri átbeszélések során, jól átgondolt, megtervezett, át nem aludt éjszaka után döntöttem,. úgyhogy megpróbálom a lábápolói szakmát elsajátítani és saját lábra állni… Vida Áginak a Gazdagmami emailjába időnként bele olvastam és azt gondoltam, hogy némi kitartással nekem is sikerülhetne így 49 évesen is 🙂 Jelesre elvégeztem a tanfolyamot, amivel azt gondolom a tanulásom nem ért véget Sőt most kezdődik igazán .. Mivel 2019. január 03-án vizsgáztam és már másnap szórólapozással egyből voltak vendégeim (házhoz jártam) és egyre nagyobb igény volt rá, hogy bejöjjenek valahová, újabb átgondolkodott éjszaka és átbeszélt nappalok után egy ép arra járó email Vida Ági : Üzleti terv készítése tanulmány című írása alapján megírtam a munkaügyre az Üzleti tervet amit előtte leendő könyvelőm is átolvasott (és azt mondta több mint jó lett) Beadván, megkaptam és március 4-től Katás vállalkozó lettem. Sikerült üzletet bérelnem, felújítani és már megjöttek az első vendégeim is … Jelenleg én még csak itt tartok és tudom hogy hosszú és kacskaringós út vár rám .. Ami tele lesz tanulással, útkereséssel és egyebekkel. Hiszem, hogy segíteni fog az elszántságom a szakmai alázatom, szeretettem és a hittem. Célom, hogy 50 évesen elmondhassam , Megérkeztem és pályaelhagyóként a kislányomat önállóan eltudom látni egy általam felépített vállalkozásból.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Célom nem csak a szép lábak elkészítése illetve a felmerülő problémákban való segítség nyújtás hanem a prevenciót is kitűztem célul. Megmutathassam, mire jó a megelőzés még a kialakult “betegségek” előtt.

Miért érdemes rád szavazni?
Szeretném megmutatni a pályaelhagyó sorstársaimnak, hogy merjenek lépni és a közép korosztálynak, hogy mindig megtalálható egy út ha van célunk akár majd 50 évesen is lehet újra kezdeni.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
Egy lány gyermekem van Adrienn, 11 éves

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
11 éves – ép súlyos boka törött volt

16. Somodi Dorottya

A vállalkozás neve
Pour La Petite

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél idősebb “haladó” vállalkozás

Somodi DorottyaMivel foglalkozik a vállalkozásod?
Babaváró, baba-és anyaköszöntő dobozok, ajándékok készítése. Babaszoba dekoráció. Kiegészítők: egyedi takaró, babaruha, babaszoba felszerelés.

A vállalkozás székhelye:
Vecsés

A vállalkozás honlapja/blogja:
facebook.com/pourlapetite

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
Nagyon sok hasztalan dolgot kaptunk már a kislányunk érkezése előtt és után is ajándékba, ezért találtam ki egy hasznos, szép és komplett babaváró dobozt.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Esztétikus és mégis praktikus babaváró csomagjaink vannak. Megállják a helyüket egy babaváró bulin is, minden eleme felhasználható! A babaruhákat rózsa formára hajtjuk, így anyának is babának is ajándék, habvirággal díszítjük. Egyedi babaszoba-dekorációt készítünk.

Miért érdemes rád szavazni?
Mert egy újdonságot tudok nyújtani. Magyarországon és a világon is én csinálom ilyen formában először. Egyedi és minőségi, 100%-ban kézzel készült, biopamut kisruhákkal és kiegészítőkkel. Valamint az egész cég beállt a minden babának jár jótékonysági kampány mögé, mert azt is én találtam ki, a termékeinket rászoruló családok is megkapták. Takaró, body, sapi, kiegészítők.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
1 gyerekem van és 2 éves

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
8 hónapos terhesen

17. Hajnik Eszter

A vállalkozás neve
Hajnik Design

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél idősebb “haladó” vállalkozás

Hajnik EszterMivel foglalkozik a vállalkozásod?
Táskákat és kiegészítőket készítek. Fontos számomra, hogy az a személy, aki a termékeimet viseli elégedett legyen önmagával, átitatódjon önbizalommal, és komfortosan érezze magát. A termékek minimalista, modern dizájnúak. Nem használok állati eredetű anyagokat, és gyakran dolgozom újrahasznosított textíliákkal.

A vállalkozás székhelye:
Bécs

A vállalkozás honlapja/blogja:
www.etsy.com/shop/hajnikdesign
facebook.com/hajnikdesignwien
insatgram.com/hajnikdesign

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
Mindig is érdekelt a varrás, viszont régebben nem tudtam, hogy mit is kezdhetnék vele. Mikor terhes lettem a férjem vett nekem egy varrógépet. Először párnákat készítettem, majd megvarrtam az első táskámat kíváncsiságból. Na akkor tudtam, hogy ez az én világom, ezzel szeretnék foglalkozni. És megalapítottam a vállalkozásomat. Azóta pedig folyamatosan fejlesztem.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
A vállalkozásommal segíteni tudom az Ausztriában élő magyar nőket, anyukákat. Nemcsak abban, hogy jól nézzenek ki a mindennapjaikban, de igénybe tudom venni a szolgáltatásaikat, termékeiket, amikkel az én vállalkozásomat is fejlesztem. Logót csináltatok, fényképet készíttetek, kölcsönösen reklámozzuk egymást, stb. Később pedig, ha nagyobb lesz a vállalkozás, akkor pedig munkahelyeket is szeretnék teremteni. Sok anyuka a férje után jön ki Ausztriába, és nem beszéli olyan jól a nyelvet, hogy a szakmájában helyezkedjen el. Nekik szeretnék majd segíteni.

Miért érdemes rád szavazni?
Még nagyon sok feladat vár rám, amihez jól jön egy kis támogatás. Szeretnék még környezettudatosabb alapanyagokat használni (vegán bőr), bio, kevesebb vegyszerrel előállított anyagok. Gondolnunk kell a környezetvédelemre, hogy a következő generációnak is legyen jövője. Manapság már tudatosan kell élnünk, és ezt szeretném minél több emberhez eljuttatni.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
Egy gyermekem van, másfél éves.

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
Még nem született meg a kislányom, csak várandós voltam vele.

18. Perei Valéria

A vállalkozás neve
Hobby Ékszeralkatrész

Melyik kategóriában nevezel?
1 évnél idősebb “haladó” vállalkozás

Perei Valéria Mivel foglalkozik a vállalkozásod?
Ékszerkészítési alapanyagokat árusítunk webshopunkban és üzletünkben.

A vállalkozás székhelye:
Budapest

A vállalkozás honlapja/blogja:
www.hobbyekszeralkatresz.hu
facebook.com/hobbyekszeralkatresz
instagram.com/hobbyekszeralkatresz.shop
youtube.com/Hobbyékszeralkatrészwebshop

Miért és mikor kezdtél el vállalkozni?
2010-ben 19 évesen kezdtem el vállalkozni még az egyetemi éveim alatt. Persze akkor még nem ezen a szinten ahol most állok. Minden szép lassan haladt és az élet úgy alakította a dolgokat, hogy a vállalkozói lét felé sodort. Olyan lehetőségek jöttek, ami elősegítette a fejlődésem. Nagyon szerencsésnek érzem magam emiatt.
Ékszereket készítettem már egészen fiatal koromban is és először csak saját részre szereztem be ékszer alkatrészeket, a “felesleges” mennyiséget pedig eladogattam aukciós oldalakon. Észrevettem, hogy milyen sokat szeretnek saját készítésű ékszert készíteni és hordani, így egy idő után hivatásommá vált, hogy a Magyarországon nehezen beszerezhető, különleges alapanyagokat igénylő vásárlóimnak kielégítsem az igényeit. Ezután jött a rohamos növekedés, 21 évesen már az egyik legnagyobb választékkal rendelkező webshop boldog tulajdonosa voltam.

Miben segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet/vásárlóidat?
Kétféle célkitűzésünk van. Egyrészt manapság fénykorát éli az egyedi, kézzel készült ajándék és abban szeretnénk segíteni, hogy bárki fillérekből, gyorsan mutatós ékszert tudjon készíteni. Másfelől pedig a kézműves ékszereket készítő alkotóknak szeretnénk egy biztos, széles választékkal bíró alapanyag bázist adni.

Miért érdemes rád szavazni?
Szavazz kérlek rám, mert ez a díj méltó megkoronázása lenne a mögöttem álló 9 évnek, jutalma a rengeteg befektetett munkának, ami nem is munka inkább boldogság, hogy azt csinálhatom amit szeretek. Emellett egy hatalmas löketet adna az előttem álló évekhez. 🙂 Célom, hogy még több tudást, ötletet adjak át a Hobby Ékszeralkatrész követőinek és még nagyobb választékkal legyek jelen ezen a picike piacon.

Hány gyermeked van és mennyi idősek?
1 kislány, aki lassan 2 éves

Hány évesek voltak a gyermekeid, amikor a vállalkozásodat indítottad?
nem volt még gyermekem