Interjú a közönségszavazat 2. helyezettjével, Fa Kingával

Hogyan jött az ötlet?Kinga

Láttam, hogy nagyon sokan mindig pont annyit költenek, amennyi a bevételük, pedig én láttam, látom, hol lehetne megfogni a pénzt, különösebb lemondások nélkül.

Hogyan kezdtél bele?

Párom halála után, nem akartam már offline dolgozni, otthon volt a helyem, egyszerűen elhatároztam.

Milyen előzményei voltak?

Korábban is pénzügyi tervezőként dolgoztam, csak a személyes tanácsadóként.

Mekkora a cég?

Egyéni vállalkozásként üzemeltetem.

Hányan dolgoztok benne?

Egyedül dolgozom benne.

Milyen segítséged (családtagok, alvállalkozók stb.) vannak?

Technikai dolgokat szervezek ki, ami másnak gyorsabban megy, mint nekem. És master mindcsoportokban veszek részt.

Hogyan egyezteted össze a vállalkozást és a gyermeknevelést, családi életet?

Online vállalkozóként szabadon osztom be az időmet, a háztartási munka szenvedi a legtöbbször a csorbát.nagy

Volt segítséged?

Nem igazán, de abban az időben nem másra, hanem rám volt szükség, így nem is gondolkodtam segítségben, pont ezért választottam az online felületet, mert így tudtam a munkát és a családot összeegyeztetni.

Milyen tipped van, ami segített megoldani az ezzel kapcsolatos problémákat, milyen tanácsod van az olvasók számára ezen az téren?

Határozottan külön kell választani a munkát és a szabadidőt. Amikor munka van, akkor arra kell maximálisan figyelni, amikor pedig a családdal vagy, akkor rájuk. Energia elszívó, ha munka közben a gyerekeken gondolkodsz vagy, amikor a gyerekekkel vagy a munkán jár az eszed és csak testben vagy ott.kicsi2

Milyen terveid vannak? Mit szeretnél megvalósítani, hova szeretnél eljutni?

Folytatni szeretném ebben az évben elkezdett 365 spórolási tippet. Valamint egy nagyon speciális és komplex menüterező van már a fejemben, ami ismét nagyon sok háziasszonynak fog segíteni.

Mit tanácsolsz azok számára, akik még csak tervezgetik a vállalkozást?

Míg tervezgetnek, addig is épüljön a tartalom és nőjön a listájuk. Stratégiába gondolkodjanak és bátran hagyatkozzanak a megérzéseikre is. Figyeljék az olvasók és az ügyfelek igényeire és visszajelzéseire.

Mire figyeljenek oda, mit tartasz fontosnak és mit nem?

A stratégiát tartom fontosnak, ha egy új lehetőség jön szembe velük, akkor mérlegeljenek, hogy a megadott célhoz közelebb viszi-e őket vagy nem. Határozzák el és ne kételkedjenek magukban. kicsi1

Mit csinálnál másként, ha most vágnál bele?

Hát ez akár egy hosszú lista is lehetne, mert sok apróság van, amin a mai napig finomítani lehetne, de alapvetően semmit, annak ellenére, hogy nem a legrövidebb úton jutottam el ide, de szükség volt azokra tapasztalásokra is. Előre szoktam tekinteni, mert abba még van beleszólásom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .